Van de Webredactie...

{Play}

Van updates en instortende websites.

 

Soms is het noodzakelijk dat een website wordt geüpdated om in lijn te blijven met de huidige stand van techniek, te voldoen aan privacy wetgeving of domweg om het mogelijk te maken om gebruikt te kunnen blijven maken van ondersteuning.

In zo'n geval wordt een omgeving veiliggesteld en worden de benodigde stappen gezet om de boel te actualiseren. Meestal verloopt dit vlekkeloos en merkt u, als leden daar weinig van.

Heel soms echter ontstaat er een situatie waarbij een opeenstapeling van zaken, de geest van Murphy wakker maakt, waardoor er een gat valt in de bereikbaarheid van de website.

De afgelopen maanden zijn we in zo een situatie terecht gekomen. Ik zal u de details besparen, maar wil wel even aan u kwijt dat ik bewondering heb voor de wijze waarop onze penningmeester, naast al zijn activiteiten ook nog in staat is gebleken om onze website, na een onfortuinlijke systeemcrash, weer in de lucht te brengen.

Op dit moment ben ik druk bezig om de laatste artikelen weer op hun plaats te zetten en controles uit te voeren op de bereikbaarheid van deze artikelen.

 

Mocht u als leden nog tegen pagina's aan lopen die niet laden zoals u verwacht, meld dit dan alstublieft per mail aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wij zullen dan proberen om zo snel mogelijk te achterhalen wat er aan de hand is en dit, zodra de oorzaak bekend is, voor u op te lossen.

Graag in uw melding  wel exact aangeven welk menu, welke pagina, en (als u weet hoe dat moet) welke url (het web adres0 u probeert aan te roepen.

Dat maakt het zoeken voor ons een stuk eenvoudiger.

Alvast dank voor uw hulp in dezen.

 

Jacco Doornenbal

Webredactie.

Luister naar het mooie interview van Rinus Blijleven dat hij gehad heeft in het radioprogramma Onvoltooid Verleden Tijd.

 

Interview Rinus Blijleven

 

Het komende nummer zal de genoemde CD bevatten die in het interview wordt genoemd.
Dit zal het jubileum nummer worden van ons 45 jarig bestaan.

 

Back to Top